Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Aanbod

Bij Shortleasemarkt vindt u een breed aanbod aan automerken. In ons wagenpark staan altijd 300 personenauto’s en bedrijfswagens. Op deze manier kunnen wij u vrijwel altijd voorzien van de auto die voldoet aan uw wensen. Als wij de gewenste auto niet beschikbaar hebben doen we een aanbod met een vergelijkbare auto uit dezelfde klasse. Bij Shortleasemarkt hoeft u niet te kiezen uit een ruim aanbod van merken en auto’s. Onze adviseurs kunnen u namelijk voorzien van een advies die past bij de wensen die u heeft. Zo kan er binnen een bedrijf een bepaalde behoefte zijn aan optiepakketten, motorinhoud of comfort. Geen enkele opdracht is ons te gek, maar hieronder informeren wij u graag over het aanbod van de verschillende merken.

Audi

Audi staat bekend als een zeer betrouwbaar automerk uit het premium segment. Audi is onderdeel van de Volkswagen groep en is een merk dat zich richt op de sportieve rijder. Een Audi lease is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele auto met de mogelijkheid tot het afleggen van lange afstanden. Het imago van dit merk is erg belangrijk. Bekende modellen van Audi zijn onder andere de Audi A1.

BMW

BMW is een ander zeer betrouwbare, Duitse autofabrikant die zich al jaren heeft gevestigd aan de top van autobranche. Ook BMW kenmerkt zich door de sportieve uitstraling en heeft een lang verleden. De auto’s die vandaag de dag bij de meeste mensen bekend zijn, komen uit de 1-serie. Ook de grote SUV’s uit de X-serie zijn erg opvallend in het straatbeeld. De sportieve leaseauto rijder zal zich uitstekend thuis voelen in een BMW.

Citroën

Citroën is een merk van Franse bodem en focust zich meer op het middensegment. De auto’s zijn functioneel en verschillende modellen zijn geschikt voor verschillende type autorijders. Een Citroën lease is een uitstekende keuze als u gaat voor comfort tijdens het rijden of als u behoefte heeft aan een compacte auto. De Citroën C1 is bijvoorbeeld bekend als populaire miniklasse auto.

Dacia

Dacia is een uitstekende keuze als het gaat om auto’s in de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het merk komt oorspronkelijk uit Roemenië, maar is tegenwoordig onderdeel van de Franse Renault-groep. Met verschillende modellen die gebaseerd zijn op de techniek van Renault creëren zij betaalbare auto’s van uitstekende kwaliteit. Dacia is daarom een goed merk als u op zoek bent naar een auto zonder al te veel poespas, maar met een uitstekende rijbeleving. Bekende modellen zijn de Dacia Duster, Dokker, Logan en Sandero.

Fiat

Fiat is een Italiaans automerk dat al meer dan 100 jaar bestaat. Vandaag de dag is het automerk Fiat onderdeel en naamgever van de FIAT-groep. De Fiat 500 is momenteel het meest populaire model die beschikbaar is als lease auto. Dit model is de moderne uitvoering van de oorspronkelijke 500 geproduceerd in 1957. Het nieuwe model van Fiat is razend populair vanwege het traditionele design maar afgewerkt met moderne technieken. Ook voor een Fiat 500 shortlease bent u bij Shortleasemarkt aan het juiste adres.

Ford

Ford is een Amerikaanse autofabriek die ook al meer dan een eeuw bestaat. Het merk kenmerkt zich door de krachtige auto’s die zeer geschikt zijn als familie auto's en voor lange afstanden. Het merk heeft wereldwijd de meeste werknemers in dienst van alle autofabrikanten. De Ford Fiesta en de Ford Focus zijn de meest bekende en populaire modellen als het gaat om een autolease. Zo is bijvoorbeeld een Ford Fiesta lease bij ons zeker mogelijk.

Hyundai

Hyundai is een Zuid-Koreaans merk die met name de laatste jaren erg actief is op het gebied van innovatie in technologie. De Europese markt wordt momenteel betreden met nieuwe modellen, waarvan elektrische auto’s ook een belangrijk uitgangspunt zijn. Iedereen die op zoek is naar een Hyundai lease zal zich bijvoorbeeld tevreden kunnen stellen met de Hyundai Kona, de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV in Europa.

Kia

Kia is een Zuid-Koreaans automerk dat onderdeel is van de Hyundai-groep. De focus van dit merk ligt met name op het middensegment met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Kia Picanto is een zeer populair model hier in Nederland en daarom ook een prima keuze als u op zoek bent naar een Kia lease.

Mercedes

Mercedes is een Duitse autofabrikant dat zich kenmerkt door het brede aanbod aan vervoersmiddelen op de weg. Voor verschillende doeleinden biedt Mercedes auto’s, bussen en vrachtwagens aan. Daarom is Mercedes ook een geschikt merk als bedrijfswagen lease. De personenauto’s kenmerken zich door de elegante uitstraling en bevinden zich veelal in het premium segment, zoals bijvoorbeeld de Mercedes A-klasse.

Mini

Mini is een Brits automerk dat zich schaart onder het BMW-concern. Het merk focust zich op de compacte auto’s die zich kenmerken door een groot motorvermogen. Veel mensen geven de voorkeur aan een Mini lease vanwege de strakke wegligging en de eenvoudige manier van sturen door de bochten. De Mini Cooper is een zeer populair model voor een autolease.

Nissan

Nissan is een Japanse autofabrikant dat onder de Renault groep valt. Het automerk Mitsubishi werkt nauw samen met Nissan. Ook op het gebied van innovatie is Nissan erg vooruitstrevend met één van de bekendste elektrische modellen op de Europese markt, de Nissan Leaf. De Nissan Qashqai is waarschijnlijk het meest bekendste model van Nissan. Ook voor een Nissan Qashqai lease kunt u bij ons terecht.

Opel

Opel is een Duitse automerk van origine, maar valt sinds 2017 onder de Franse Peugeot-groep. Opel kenmerkt zich door auto’s te produceren van hoge kwaliteit, geschikt voor families en ook voor sportieve rijders. De Opel Corsa is nog altijd een zeer populair model, net als de Opel Astra. De Opel Karl is een zeer populaire auto in de miniklasse en ook beschikbaar als lease auto.

Peugeot

Peugeot is een Frans automerk en naamgever voor de Peugeot-holding. Het automerk is een familiebedrijf dat oorspronkelijk uit 1810 komt en daarmee één van de grondleggers is in het de wereldwijde automobiliteit. Peugeot staat voor Franse klasse en beschikt over een aantal populaire modellen voor auto lease, zoals de Peugeot 107 of de Peugeot 3008.

Renault

Renault is een Frans autobedrijf dat lang een staatsbedrijf is geweest. De vele verschillende modellen die door de geschiedenis heen gaan zorgen ervoor dat Renault een toonaangevend merk is geworden op het gebied van allerlei verschillende auto’s met verschillende functies. De Renault Clio en de Renault Twingo zijn nog altijd razend populair. Voor een auto lease is ook de Renault Zoe als elektrische auto erg populair.

Skoda

Skoda is een van oorsprong Tsjechisch automerk, maar is tegenwoordig terug te vinden onder de Volkswagen-groep. Daar vervult het de behoefte van de consumenten in het segment functionele auto’s voor de semi-middenklasse. De Skoda Fabia en de Skoda Octavia zijn modellen die we als lease auto veel voorbij zien komen. Ook voor een Skoda lease zien we u graag terug bij Shortleasemarkt.

Tesla

Tesla is het automerk dat waarschijnlijk de laatste jaren het meest in het nieuws is geweest. Van alle automerken lopen ze voorop als het gaat om innovatie op het gebied van elektrisch aangedreven motoren. De auto’s zijn daarom ook zeer populair als zakelijke lease. De modellen zijn momenteel nog echt bedoeld voor het premium segment, maar er worden ook goedkopere modellen geproduceerd.

Toyota

Toyota is een Japanse autofabrikant en behoort tot de top drie van grootste autofabrikanten ter wereld. Het merk kenmerkt zich door de vele modellen die goed passen in het middensegment dankzij een prima prijs/kwaliteit verhouding. De Toyota Yaris, de Toyota Aygo en de Toyota Prius zijn erg populaire modellen die we veel in het straatbeeld terug zien.

Volkswagen

Volkswagen is een Duits automerk en tevens naamgever van het Volkswagen-concern. Van oorsprong is Volkswagen een echt automerk voor het volk, de naam zegt het al. Tegenwoordig zijn ze erg vooruitstrevend op het gebied van technologie en rijcomfort. Veilig rijden is waar Volkswagen naar streeft. Voor bijvoorbeeld een Volkswagen Golf lease bent u bij Autoleasemarkt van harte welkom.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy